Roditelji školaraca ‘hapili’ se alata i sami uređuju školsko dvorište

Podravski list profile

Roditelji učenika Područne škole u prigradskom naselju Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar počeli su uređivati školsko dvorište. Lani je postavljena nova ograda oko škole pa su Budrovčani odlučili urediti i samo dvorište kako bi djeca imala idealno mjesto za igru, ali i učenje u prirodi.

U radnim akcijama izrađeni su cvjetnjaci i posađeno je ukrasno grmlje, cvijeće i drveće, a vrijedno bilje donirao je Pero Vidović iz Čakovca. Budrovčani će uskoro organizirati i nove radne akcije uređenja školskog dvorišta.

-Roditelji su još jednom pokazali da slogom, zajedništvom i radom mogu doprinijeti ljepšem, zadovoljnijem i kvalitetnijem boravku njihove djece u školi. Sad učenici imaju zanimljivo, korisno i poučno mjesto u svom dvorištu koje će im služiti za boravak tijekom njihova slobodnog i nastavnog vremena, a preuzet će i dio brige o biljkama. Moći će se zasladiti i plodovima voćaka koje su zajedno zasadili prijašnjih godina – kazala je Olga Lazar.

FOTO: Olga Lazar

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti