Roditelji školaraca ‘hapili’ se alata i sami uređuju školsko dvorište

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Roditelji učenika Područne škole u prigradskom naselju Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar počeli su uređivati školsko dvorište. Lani je postavljena nova ograda oko škole pa su Budrovčani odlučili urediti i samo dvorište kako bi djeca imala idealno mjesto za igru, ali i učenje u prirodi.

U radnim akcijama izrađeni su cvjetnjaci i posađeno je ukrasno grmlje, cvijeće i drveće, a vrijedno bilje donirao je Pero Vidović iz Čakovca. Budrovčani će uskoro organizirati i nove radne akcije uređenja školskog dvorišta.

-Roditelji su još jednom pokazali da slogom, zajedništvom i radom mogu doprinijeti ljepšem, zadovoljnijem i kvalitetnijem boravku njihove djece u školi. Sad učenici imaju zanimljivo, korisno i poučno mjesto u svom dvorištu koje će im služiti za boravak tijekom njihova slobodnog i nastavnog vremena, a preuzet će i dio brige o biljkama. Moći će se zasladiti i plodovima voćaka koje su zajedno zasadili prijašnjih godina – kazala je Olga Lazar.

FOTO: Olga Lazar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI