Budrovčani zahvalili župniku Gorupiću za 25 godina službe

Podravski list profile

Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije iz prigradskog naselja Budrovac dobila je novo Župno vijeće. U Ekonomsko vijeće izabrani su Sanja Prilika, Blaž Bujan, Zdenka Kovačev, Anđelka Peroković Lovrak, Katarina Slavinić i Valentina Pleško, a u Pastoralno vijeće Danijel Globan, Janica Čorba, Marina Barberic, Dejan Zglavnik, Božica Čukljaš, Đurđa Miletić, Božica Čorba i Ante Žilić. Novoizabrani vijećnici iskoristili su priliku da u ime svih župljana zahvale župniku Mladenu Gorupiću na uspješnih 25 godina službe u Budrovcu.

– Osim služenja mise, dijeljenja svetih sakramenata i držanja vjeronauka, naš je župnik uporni poticatelj obnova i preuređenja župne crkve, kapelice i župnoga dvora. Zahvaljujemo mu na svim molitvama za župljane i naše mjesto kao i  trudu koji je uložio u ostvarenje prošlogodišnje obnove dijela pročelja crkve i izradu novog drvenog kipa Majke Božje na glavnom oltaru – kaže Zdenka Kovačev.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti