BUKTINJA NA CESTI Oba automobila planula nakon izravnog sudara, sudionici jedva izvukli živu glavu

Muškarac (35) pod utjecajem alkohola od 0,60 promila u lijevom je zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni trak i izravno se sudario se s automobilom kojim je upravljao 19-godišnjak


Autor: podravski.hr — 14.02.2013. / 13:32 Crna kronika

LUDBREG – Na županijskoj cesti između Hrženice i Hrastovljana kod Ludbrega dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća u kojoj samo pravim čudom nije bilo ljudskih žrtava. Nakon sudara, oba su se automobila zapalila i potpuno izgorjela, a sudionici nesreće jedva su izvukli živu glavu.
Prema izvješću varaždinske policije, nesreća se dogodila kada je 35-godišnji muškarac upravljajući automobilom pod utjecajem alkohola od 0,60 promila iz smjera Hrastovljana prema Hrženici u lijevom zavoju zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor i prešao na lijevi prometni trak. Pritom se sudario se s drugim automobilom kojim je upravljao 19-godišnjak.
Udarac je bio toliko snažan da su se oba automobila zapalila, a sudionici nesreće jedva su se stigli izvući. U prometnoj nesreći ozlijedili su se 19-godišnji vozač i njegov 20-godišnji putnik, a liječnička pomoć pružena im je u varaždinskoj bolnici. Kako im ozljede još nisu službeno okvalificirane, o nalazu liječnika ovisi hoće li policijska prijava protiv 35-godišnjaka biti kaznena ili prekršajna.
Fotografiju ustupila PU varaždinska