‘Buntovnici’ nisu uspjeli, igrat će se jedinstvena Četvrta ŽNL

Četiri nezadovoljna kluba koji bi u sljedećoj sezoni trebali igrati jedinstvenu Četvrtu županijsku nogometnu ligu obratili su se Nogometnom savezu Koprivničko-križevačke županije.

Sabarija, Drava Podravska Selnica, Jedinstvo Pustakovec i Udarnik Zablatje predložili su čelnicima Saveza da se i u sljedećoj sezoni ostave dvije Treće ŽNL i to tako da broje po 10 klubova, te da koprivničko područje od svojih 10 predstavnika uputi tri u križevačku grupu.

Nakon sastanka s predstavnicima spomenutih klubova, ŽNS je proveo anketu među klubovima Treće i Četvrte ŽNL, iako je na nedavnoj Skupštini izglasano formiranje jedinstvenih liga.

Do danas u 12 sati klubovi su se mogli izjasniti, a za promjenu je bila potrebna suglasnost svih klubova. Međutim, većina klubova glasovala je za aktualno stanje, odnosno za jedinstvenu Treću i Četvrtu ŽNL, pa se predložene promjene ipak neće provesti.

Foto: Teren u Podravskoj Selnici

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI