BURNA SJEDNICA Donačelnik ribiču razbio nos i optužio ga za pronevjere u nogometnom klubu

Povod je bila žustra rasprava oko financija u ugašenom nogometnom klubu iz Repaša


Autor: podravski.hr — 27.01.2018. / 17:09 Aktualno

Martin Tuba i Damir Bečeić - u pozadini društveni dom u kojem se sve odigralo

“Donačelnik Molvi razbio mi je nos na ribičkoj skupštini”, tvrdi Damir Bečeić, član ribičkog društva iz Repaša kod Koprivnice.
“Nije istina. Verbalno smo se sukobili, ali nos mu nisam razbio”, opovrgava prozvani zamjenik molvarskog načelnika Martin Tuba (HSS).
Incident se, kažu naši izvori, dogodio na godišnjoj ribičkoj skupštini u Repašu. Povod je bila žustra rasprava oko financija u ugašenom nogometnom klubu iz Repaša. Bečeić je mjesto predsjednika kluba prepustio Tubi koji je, pak, za Bečeića kobnog dana ustvrdio da je pronevjerio više tisuća kuna koje je klub imao na računu, pa je, priča se, zbog toga dobio po nosu.
– Martin i ja porječkali smo se zbog neriješenih odnosa u vezi nogometnog kluba, no Martin na tome nije stao i udario me je tako da mi je razbio nos. Bio sam prilično zatečen, no nisam želio zvati policiju i raditi dodatne probleme. Sve to dogodilo se ispred društvenog doma pred brojnim svjedocima – ispričao nam je Damir Bečeić.
– Znam da je Martin kratkog fitilja, no ovome se nisam nadao. Dodatno, on je tamo bio kao predstavnik Općine Molve i može ga biti sram zbog ovakvog ponašanja – rekao je on.
Martin Tuba, koji također živi u Repašu i obnaša dužnost zamjenika načelnika, negirao je da je došlo do bilo kakvog fizičkog obračuna. Rječiti nisu bili niti Siniša Frančić, predsjednik ŠRK Bistra, koji kaže da ne zna ništa o incidentu, kao i načelnik Zdravko Ivančan (HSS) koji tvrdi da nije bio tamo. (sm)
FOTO: ARHIVA