BURNA SUBOTA Tučnjave, vrijeđanja policajaca te svađe ‘u režiji’ pijanih mladića u sitnim noćnim satima

Diljem Podravine zabilježeno je šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, a sedam osoba zadržano je u policiji na triježnjenju


Autor: podravski.hr — 04.08.2013. / 14:33 Crna kronika

Česte su tučnjave oko noćnog kluba Orinoco u Kooprivnici

KOPRIVNICA I OKOLICA – Sinoć je izbila velika tučnjava u Dugoj ulici u Koprivnici kojoj je ‘kumovao’ alkohol. Tri 17-godišnjaka te jedan 18-godišnjak i mladić u dobi od 23 godine potukli su se s 16-godišnjacima, priopćila je koprivnička policija. Osim što su bili u alkoholiziranom stanju, uspjeli su i izvrijeđati policijske službenike te su dvije osobe zadržane na triježnjenju.
Tučnjave je bilo i u Ulici Antuna Nemčića, kod središnjeg gradskog parka, gdje su se sukobili 29-godišnjak i 35-godišnjak, no policija ih nije morala zadržati.

Dvije osobe koje su sudjelovale u tučnjavi u Koprivničkom Ivancu također su zadržane do otriježnjenja, a tučnjavu su skrivila tri počinitelja u dobi od 17 do 21 godinu.
U Gabajevoj Gredi pod utjecajem alkohola bilo je svađe i vike te vrijeđanja policijskih službenika, a sve to uspjeli su napraviti mladići u dobi od 20 i 21 godinu te jedan 29-godišnjak. I tamo su dvojica zadržana do otriježnjenja, a u Sigecu je, pak, policija zabilježila davanje alkoholnih pića pijanoj osobi.
Sinoć diljem Podravine zabilježeno je čak šest prekršaja narušavanja javnog reda i mira, a ukupno sedam je osoba zadržano na triježnjenju, priopćila je koprivnička policija.

Foto: ILUSTRACIJA