Često vidite isti niz brojeva? Nemojte ih ignorirati

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Svima nam se događa da kroz dan viđamo brojeve koji se ponavljaju. Nekada su to isti brojevi na registarskim tablicama ili pak svaki dan u isto vrijeme pogledamo na sat, probudimo se u isto vrijeme u noći, dobivamo račun na kojem je uvijek isti niz brojeva ili pri svakoj kupnji pogledamo cijene u kojima se uvijek ponavljaju isti brojevi koje viđamo svuda.

Već je i znanstveno dokazano da ništa nije slučajnost i da živimo u vibracijskom svemiru stoga niti ponavljajući brojevi nisu samo puka slučajnost već su to duhovne sekvence koje nose određenu poruku. Naime, vibracije svemira u svojoj se najjednostavnijoj formi pojavljuju pojavljuju kroz matematiku i geometriju. Fenomen ponavljajućih brojeva zapravo je upućen vašoj drevnoj staničnoj memoriji i vašem DNK koji signalizira da morate probuditi svoju višu svijest te ju ponovo aktivirati, navodi portal Moon Omens.

Primijetite brojeve koji vam se ponavljaju je vam oni pomažu da se povežete sa svojim višim Ja, da probudite dušu, um i tijelo. Zastanite na časak, duboko udahnite i recite na glas: „Spreman sam primiti.“

Svaki numerički niz nosi svoje značenje i poruku. Niz brojeva 111 označava manifestaciju. Pogledajte oko sebe, pogledajte događaje i ljude koji vas okružuju. To je znak da ste na pravom putu. Iako još niste na odredištu ovi vam brojevi ukazuju kako ste na pravome putu. Ljudi koji često viđaju ovaj niz brojeva prosipaju svjetlo, ljubav i harmoniju gdje god prođu.

Ako viđate niz dvojki one vam govore da nastavite hrabro koračati naprijed i da osnažite vjeru u sebe. Svemir vam poručuje da je u redu da budete baš ono što jeste čak i ako je drugima oko vas neugodno. Iskoristite tu energiju kako biste ostavili utisak na ovome svijetu. Imajte vjere kako će sve biti dobro. Obratite pažnju na ljude koji vam ulaze u život jer bi vam oni mogli pomoći na vašem putu i dodatno vas osnažiti. Također, ovaj niz brojeva ukazuje na mogućnost da vam u život uđe posebna i važna osoba.

Niz brojeva 333 šalje poruku blagostanja. Svemir vam poručuje da ste blagoslovljeni i da vas nadgleda kako bi vam pomogao. Često se ovaj niz brojeva pojavljuje kada osjećate potrebu za „resetiranjem“ postavki, za ponovnim uspostavljanjem ravnoteže unutar sebe. Ovaj numerički niz nježan je podsjetnik da bismo trebali biti zahvalni i cijeniti blagoslove koje imamo, pojašnjava portal Moon Omens.

Četvorke ukazuju na prosperitet i obilje. Moguće je da ćete se prisjetiti neke vrijedne lekcije iz prošlosti koja će vam pomoći da se otvorite i primite još obilja u sadašnjem trenutku. Često je upravo ovaj niz znak da biste trebali raščistiti kuću, veze i odnose kako biste energetski čisti zakoračili u prosperitet.

Petice u školi bile su znak izvrsnosti, no kada često viđate niz petica oko sebe vrijeme je za napredak. Ovo je znak da se krećete naprijed i idite ka pozitivnoj promjeni. Svemir vam energetski podržava i daje vam snagu koja vam je potrebna da hrabro gazite naprijed. Otvorite se za nove prilike i budite ih spremni prihvatiti kada dođu. Ovo je znak da se ne trebate bojati promjene već da hrabro prigrlite nova iskustva. Ovo je savršeni trenutak da provjerite kako se osjećate, da slušate što vam govori intuicija, da se koncentrirate na brigu o sebi te da ostanete otvorena uma za sve mogućnosti koje vam život nudi.

Iako brojevi 666 uvijek imaju negativnu konotaciju oni su zapravo samo podsjetnik da se vratite u ravnotežu. Moguće je da vam se ponavljaju neke loše misli pa je ovo način da vam svemir ukaže na to, da vas podsjeti da utišate um i pobrinete se za tijelo. Budite nježni prema sebi i drugima, ostanite si vjerni i pazite na svoj integritet. Ovi brojevi mogu se shvatiti kao svojevrsno upozorenje da zaboravite na ljubomoru i zamjeranje te da ostanete otvoreni i prema onima koji vas vole, ali i prema onima koji vam predstavljaju izazov. Budite ono dobro što želite vidjeti u svijetu.

Sedam je duhovni broj koji vas upozorava da zastanete, pogledate što se sve događa, kako se osjećate, što ste sve postigli i što još želite postići te da probudite osjećaj strpljenja za sve oko sebe. Niz sedmica poziv je na spajanje s vlastitim duhom i obogaćivanje duše i uma. Šetnja prirodom i meditativna praksa bi mogle biti odgovor na ono što vam svemir poručuje.

Najrjeđi niz brojeva koji se pojavljuje jest niz osmica. I iako je on rijedak, taj niz nosi snažnu šamansku energiju. Niz ovoga broja upućuje na dublje razumijevanje zakona svemira i načina na koji on funkcionira. Usvojite pozitivan stav i vjeru u svemir pa ćete iz toga mnogo dobiti. Osim skretanja pažnje na univerzalne zakone, ovaj niz može upućivati i na financijsko poboljšanje. Znak je da ne biste trebali težiti dobitku zbog ega i osobne koristi. Ostanite skromni i svemir će vam pomoći ukloniti sve blokade. Tražite i bit će vam dano.

Viđate li brojeve 999 vjerojatno vam slijedi velika lekcija koja je tu kako bi ubrzala vaš rast. Ovi brojevi nose svojevrsni poziv na buđenje i poručuju vam da ono što vas čeka će vam pomoći da zakoračite u život pun obilja. U tom periodu često dolazi do prekida veza i odnosa, otkaza i općenito završetaka svega što vam više ne služi kako bi se otvorilo mjesto za nove stvari. Ne zaboravite, kada se jedna vrata zatvore, druga se otvore.

Viđate li na satu često niz 10:10 on vas upozorava da budete nježni i suosjećajni prema sebi. Sve u vašemu životu je tu za vaše najveće dobro. To je znak da koračate u novi početak kako biste bili još bolje povezani sa višom svijesti. Držite srce otvoreno i tako ćete poručiti svemiru da mu vjerujete i da ste spremni prihvatiti sve što vam život nosi kako biste rasli.

Brojevi 11:11 služe kao svojevrsni prolaz prema vašem unutarnjem buđenju. Ta energija vam pomaže da se otvorite prema svom napretku i da shvatite svoje mjesto u ovom svemiru. Ona otvara svojevrsni portal koji će omogućiti da se vaše želje manifestiraju u materijalnoj stvarnosti. Ovi brojevi su znak da pripazite na svoje misli i unutarnje događaje jer, misli su energija i što ste svjesniji svojih misli to ste bliže kreiranju života kakvog želite. Kada ste otvoreni za primanje postajete svojevrsni kanal za sve blagoslove koje svemir nudi.

Pojavljuje li vam se pak u životu niz 12:12 svemir vam šalje poruku kojom želi proširiti vaš svijest i pomoći vam da pronađete nove načine na koje možete iskusiti ovaj materijalni život. Na tom putu morate biti od koristi čovječanstvu i planetu i ne smijete dopustiti da vas neuspjeh makne s pravoga puta. Shvatite da su greške dio puta te da vam na kraju dana one pomaže da rastete i učite. One vam omogućavaju da postignete i zadržite svoj najviši potencijal.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI