Čime znakovi uništavaju sami sebe: Ovnovi drame, rakovi su tuđa potrkala…

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovan

Ovnovi sami sebe uništavaju pesimizmom. Nemaju strpljenja, brzo izgube razum i fokusiraju se samo na ono loše. Dopuštaju da negativne stvari utječu na njih i puštaju loše ljude preblizu srca. Naučite kako kontrolirati bijes. Naučite da neke stvari na ovom svijetu nisu vrijedne vaše brige.

Bik

Bikovima je prevelik fokus na kontroli. Nije im jasno da ne mogu baš sve u životu kontrolirati. Nisu spontani i ne znaju živjeti punim plućima niti će to moći dok ne shvate da neke stvari jednostavno moraju prihvatiti, a ne mijenjati. Ponekad je potrebno popustiti. Uvijek ste puni sebe, što se može negativno odražavati na vaš život.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju kvariti svoj život time što ne mogu napustiti zonu komfora. Sjede na jednom mjestu, vjerujući da promjene donose samo negativne stvari, dok je monotonija uvijek dobra. Shvatite da nema napretka bez promjene i ako nastavite ne napuštati poznato, nikad nećete odrasti kao osoba niti biti istinski sretni.

Rak

Problem raka je što je previše brižan i osjećajan prema drugima. Uvijek razmišljaju o tuđim osjećajima, emocijama i blagostanju. Ovo je inače hvalevrijedna osobina i bilo bi dobro da je i drugi imaju, međutim, kod vas je previše izražena pa ste često drugima ‘otirač za noge’ umjesto istinskog oslonca. Na kraju, svi će uspjeti, a vi ćete ostati na dnu. Mislite malo na sebe.

 Lav

Lavovi pomalo podsjećaju na robote. Zaista vjeruju da je dobro to što ne pokazuju emocije. U stvarnosti ih to samo miče od drugih, a samo nas drugi ljudi mogu vratiti u život. Svi odnosi su temeljeni na osjećajima. Pokažite da ste ljudsko biće. Ne možete živjeti sami na svijetu, spasiti vas može samo ljubav. Prestanite se bojati emocija.

 Djevica

Analitične djevice teže savršenstvu pa su previše stroge prema sebi, za sve se krive, podcjenjuju same sebe i time si narušavaju samopouzdanje i samopoštovanje. Čini vam se da svi vaši nedostaci potječu iz vaše nesposobnosti i osrednjosti. Ne možete razumjeti da uspjeh u životu i neuspjeh ovisi o mnogim faktorima na koje nemate uvijek utjecaj.

Vaga

Romantične i nježne vage žive za druge i dopuštaju okolini da utječe na njih svojim primjedbama i mišljenjima. Sve što radite radite kako biste ugodili drugima i kako biste ih impresionirali, dok u stvarnosti morate impresionirati samo sebe jer su drugi ionako preopterećeni svojim životom. Morate naučiti procijeniti sebe na temelju vlastitih standarda, a ne se voditi stavom stranaca.

Škorpion

Škorpioni izgledaju vrlo misteriozno i samouvjereno, no zapravo su ispod toga vrlo krhki. Moraju naučiti voljeti sebe i vjerovati sebi. Prestanite umanjivati vrijednosti onog što radite. Nema ničeg lošeg u ugađanju sebi.

Strijelac

Prije ili kasnije, strah od neuspjeha prouzrokovat će vaš kolaps. Strijelac se kladio da će u životu uspjeti, ali ne razumijete da rizik doprinosi postizanju uspjeha u životu. Ne smijete dopustiti da vam strah uništi uživanje u životu. Porazite strahove i shvatite koliko ste zaista jaki.

Jarac

Jarcima se svijet vrti oko materijalnog i važno vam je da vi budete najbolji. Svoj život tretirate kao suparništvo i uspoređujete se s drugim ljudima, mada biste umjesto toga trebali gledati sebe u ogledalu. Činjenica da su drugi postigli mnogo više od vas ne čini vas gorim od njih. Prestanite pratiti druge ljude i zagledajte se u sebe.

Vodenjak

Nesigurni vodenjaci zapravo su mala dječica koja se nikako ne mogu odvojiti od svoje prošlosti. Shvatite da greške koje ste do sada radili ne određuju vas kao osobu, već su vam upravo one pomogle da budete tu gdje ste sada.  Tretirajte svaki novi dan kao prazan list. Prestanite se osvrtati, živite u sadašnjosti i ne zaboravite gledati u budućnost. Prošlost je samo iskustvo i lekcija za mudrije odluke.

Riba

Osjećajne ribe često ne znaju dobro procijeniti ljude pa se dogodi da se okruže krivim osobama. Ne dajte drugima da vas zaustave u vašem razvoju i da vas uvjere da vi ne vrijedite. Pronađite normalne prijatelje koji će s vama rasti i poticati vas da budete najbolja verzija sebe. U suprotnom, nikad nećete biti u stanju u potpunosti ostvariti svoj divni potencijal. (atma.hr)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI