Članovi Udruge slijepih igrali govorni pikado

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Program Priprema, pozor, SAD! Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije nastavljen je Mjesecom društvenih igara. Članovi su u manjim skupinama iskušali svoje vještine u govornom pikadu te su time dokazali svoju preciznost i snalaženje u prostoru.

– Kroz društvene aktivnosti dobili su priliku zadovoljiti svoje društvene potrebe, a naučili su i djelovati unutar tima, razvili su natjecateljski duh i testirali svoje opipne i slušne osjete – rekli su iz Udruge slijepih.

Program je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a Udruga ga provodi od 1. lipnja 2020. godine. U sklopu programa provode se i druge aktivnosti koje imaju za cilj jačanje psihosocijalnog zdravlja osoba te poboljšanje kvalitete njihova života.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI