Članovi županijske Udruge zaštite, pomoći i spašavanja na vodama oduševili Nikolu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Članovi županijske Udruge zaštite, pomoći i spašavanja na vodama Zdravko Hrvoić i Željko Fel, uz pomoć Milana Laklije uspješno su iz toka rijeke Drave oslobodili i izvukli gliser i motor Nikole Gjaića iz Legrada. Pretprošli tjedan Nikola je krenuo na plovidbu do Aljmaša, ušća Drave u Dunav, ali je odmah na početku kod Novog Virja doživio brodolom u kojem je gliser potonuo, a on i njegov pas srećom su prošli bez ozljeda. Iako je mislio da je zauvijek izgubio gliser, članovi županijske Udruge zaštite, pomoći i spašavanja na vodama odradili su odličan posao i oduševili Nikolu.

– Procijenili smo da se gliser može spasiti bez štetnih posljedica, a izvlačenju je bio prisutan i Nikola. On se već pomirio da je ostao bez glisera, a nakon što smo dobro odradili posao, njegovoj sreći nije bilo kraja – kaže Željko Fel.

Za Nikolu nema pravih riječi kojima bi mogao zahvaliti članovima Udruge.

– Gliser se zaglavio i bio sam siguran da ga je nemoguće izvući. Dečki su dobro procijenili da ga mogu izvući i od srca im hvala na svemu što su učinili – kaže Nikola Gjaić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI