CRNA SUBOTA Traktoristica ipak teško ozlijeđena, policija otkrila tko se zabio autom u kuću

Ozljede traktoristice nisu bezazlene, no policija tvrdi kako zasad nisu opasne po život


Autor: podravski.hr — 10.03.2019. / 9:56 Crna kronika

Nikola Wolf / Nesreća se dogodila u subotu ujutro

Teško je ozlijeđena vozačica traktora koja je jučer oko 9.50 sati sudjelovala u nesreći u Cvetkovcu nedaleko Koprivnice. Ta je 59-godišnjakinja upravljala traktorom Deutz u smjeru Bolfana i u jednom trenu pokušala skrenuti lijevo u sporednu ulicu. To je učinila baš u trenutku kad ju je krenuo pretjecati teretnjak Man kojeg je vozio 48-godišnjak. Došlo je do sudara, kamion je sletio s ceste, a traktor se prevrnuo.

Ozljede traktoristice, navodi policija, zasad još uvijek nisu opasne po život. Zbog ove nesreće, kako bi se utvrdio krivac, policija mora provesti kriminalističko istraživanje, a Općinskom državnom odvjetništvu poslat će izvješće o nesreći. Vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola, dok je traktoristici uzet uzorak krvi i poslan na analizu.

Nikola Wolf / U nesreći je jedna osoba ozlijeđena te prevezena u bolnicu

Policija je ipak utvrdila i tko je vozio u jučerašnjoj nesreći u Drnju, u Crkvenskoj ulici. Naime, dogodila se nesreća oko 16 sati, kad je vozač osobnog automobila hyundai sletio s ceste i udario u obiteljsku kuću. Policija je neko vrijeme pokušala utvrditi tko je vozio s obzirom da se svatko od više osoba koje su bile u autu pravio da nije sjedio za upravljačem. No, policija je na kraju ipak otkrila da je za volanom bio 56-godišnjak te da je imao čak 2,15 promila alkohola. Odmah je prevezen u policiju na triježnjenje, a čeka ga i prekršajni postupak. (ib)

Matija Dolenec / Nesreća se dogodila u Drnju

FOTO: Nikola Wolf i Matija Dolenec