OVO JE DOISTA ČUDESNA TEKUĆINA ‘Ovo je pravi eliksir života. Moj sin ga pije već 20 godina i nikad nije bio bolestan’

Naizgled obična tekućina zapravo je prepuna zdravlja, organizam vam drži pod kontrolom – tumači gospodin Ružić


Autor: podravski.hr — 05.12.2017. / 18:47 Aktualno

Krunoslav Ružić s čudesnim napitkom

Krunoslav Ružić (77) iz Križevaca već 20 godina svaki dan svojoj obitelji nosi sirutku. Razlog su njegovi sinovi koje je tijekom posljednja dva desetljeća uspio naučiti da je redovito koriste. Kaže, upravo zato sve te godine uopće nisu bili bolesni.
– Sin uzme jednu bocu na posao i tijekom dana je popije – objasnio je Krunoslav Ružić.
U šali za sebe kaže kako njemu sirutka više ne može pomoći jer je već na kraju života. No, za muškarca u 78. godini života gospon Ružić još je iznimno vitalan. Upravo to pripisuje konzumiranju sirutke, iako je ne koristi svakodnevno.
– Sirutka je jako zdrava. Poput istinskog eliksira života. Naizgled obična tekućina zapravo je prepuna zdravlja, organizam vam drži pod kontrolom – kazao je Krunoslav Ružić.
Po svoje doze sirutke dolazi u Mljekarski praktikum Srednje gospodarske škole u Križevcima. Na to se odlučio jer za njihov proizvod zna odakle dolazi i koliko je star. Njihovo mlijeko dolazi od muznih krava za koje se sami brinu, a koje su redovito na ispašama. Upravo to iznimno je važno za sadržaj, odnosno kvalitetu sirutke. Inače je najbolja kozja sirutka, no ništa manje ne zaostaje ni kravlja. Najvažnije je da je riječ o pašnim životinjama koje nisu “pumpane” hormonima.
Sirutka uvelike pomaže kod kroničnog umora i stresa, debljine i prejedanja, visokog tlaka, pada imuniteta, želučanih tegoba, bolesti jetre, kandide i čišćenja organizma od toksina.
– Sin je već više od 80 puta dao krv i nikada nije imao problema, ima savršene nalaze, a sve je krenulo slučajno. Čuo sam preporuku prije 20 godina da je sirutka odlična i tako sam im počeo to kupovati – rekao je Krunoslav Ružić i napomenuo da je posebno dobra za ljude koji koriste mnogo lijekova jer im izvrsno čisti organizam. (go)
FOTO: NIKOLA WOLF