ČUDO NEVIĐENO Trojica mladića gotovo neozlijeđena u slijetanju automobila s mosta!

Golfom 'dvojkom' pokosio je dva prometna znaka i ukrasno bilje ispred kuće, a nakon toga udario u betonsko-metalnu ogradu i sletio u odvodni kanal pri čemu se prevrnuo na krov


Autor: podravski.hr — 03.06.2013. / 10:59 Crna kronika

VIRJE – Oko 7 sati ujutro dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća u Virju kod Đurđevca u kojoj su 25-godišnji vozač i dvojica njegovih suputnika imali više sreće nego pameti.
Pod vidnim utjecajem alkohola, izmjereno mu je 1,82 promila, prema policijskom izvješću, upravljao je golfom ‘dvojkom’ u Ulici Ljudevita Gaja prema Trgu Matije Gupca, a dolaskom do raskrižja nije zaustavio vozilo, iako je dolazio na cestu s prednošću prolaska, već je nastavio voziti prema Novigradu Podravskom.
Zbog neprilagođene je brzine najprije ‘pokosio’ dva prometna znaka te ukrasno bilje ispred obiteljske kuće, a nakon toga se vozilo zanijelo u suprotnom smjeru, udarilo u betonsko-metalnu ogradu te sletjelo u odvodni kanal, gdje se prevrnulo na krov.
U ovoj prometnoj nesreći lake tjelesne ozljede zadobio je 25-godišnji vozač koji je u policijskoj postaji zadržan dok se nije otrijeznio te 20-godišnji i 25-godišnji putnici u vozilu. Protiv 25-godišnjeg vozača slijedi bit će podnesen optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Koprivnici.
Izvještava: DARKO IMBRIŠA
virje detalj
– Na mjestu nesvakidašnje prometne nesreće