Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Cvekan: Sad krećemo u radne akcije vezane uz uređenje lovišta

Ivan Cvekan novi je predsjednik Lovačke udruge Jelen iz Đurđevca. Za tajnika je izabran Hrvoje Parag, lovnika Danijel Petrović, a blagajnika Matija Peti, dok Izvršni odbor još čine Marijan Đukić, Franjo Huđek, Igor i Saša Kovač, Zdravko Markov, Željko Odobašić i Luka Petrović. Novo vodstvo odredilo je i plan aktivnosti u ovoj godini.

– Sad krećemo u radne akcije vezane uz uređenje lovišta kako bismo spremno dočekali novu lovnu sezonu koja službeno počinje 1. travnja. Plan nam je urediti sve čeke i hranilišta, a vjerujemo da će, kao i prijašnjih godina, odaziv članova u radnim akcijama biti dobar – kaže Ivan Cvekan.

Udruga će uspostaviti suradnju i s vlasnicima okolnih klijeti koji nude smještajne kapacitete. Kroz tu suradnju će se, ističe Cvekan, ponuditi smještajni kapaciteti za lovce, što će doprinijeti i razvoju lovnog turizma koji ima velik potencijal na đurđevačkom području.

– Sve je više vlasnika klijeti koji su uredili smještajne kapacitete, što nudi mogućnost da se ponovno oživi lovni turizam u Đurđevcu – kaže Ivan Cvekan.

Uz radne akcije i organizaciju lovova, Udruga će sudjelovati i na raznim manifestacijama na kojima će promovirati lovstvo. Neizostavno će biti i natjecanje u gađanju glinenih golubova u sklopu Picokijade.

– Imamo puno planova i nadamo se da ćemo ih realizirati u suradnji s Gradom, Županijskim lovačkim savezom i ostalim sponzorima koji financijsku podupiru rad naše Udruge – zaključio je Ivan Cvekan.

FOTO LU Jelen

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

a sad adio...

FOTO Podravka slavila u vječitom hrvatskom derbiju i jednu ruku već stavila na pehar

svi rezultati županijskog nogometa

FOTO Hrpa golova diljem županije, Ždalčani pokleknuli, Močilanima luda utakmica

SUPER VAŽNI BODOVI

FOTO Mioč presudio svojima! Slaven demolirao Osječane u najboljoj utakmici u ovoj godini

natjecalo se 14 ekipa

FOTO Održan 12. po redu Mokri kup Kunovca

Navijači Graničara novu tribinu isprobat će već ovog vikenda tijekom obračuna s Mladosti

FOTO Županijski drugoligaš dobio montažnu tribinu s točno 99 sjedećih mjesta

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Upišite pojam koji želite pretraživati