OVO JE DA NE POVJERUJEŠ Mladići iz Đurđevca koji su ukrali dvije pizze vrijedne oko 60 kuna strpani u zatvor!

Nasilnici su telefonski naručili pizze iz jednog restorana, a kada im je dostavljač dovezao naručenu hranu, na silu su mu je ukrali


Autor: podravski.hr — 23.11.2017. / 10:22 Crna kronika

Ilustracija / Dvije pizze naručene su iz restorana u Đurđevcu

Dvojica mladića stara 27 i 28 godina, mještani naselja Stiska u Đurđevcu u kojem pretežito živi romsko stanovništvo, nakon krađe dvije pizze završili su na mjesec dana u istražnom zatvoru! Kako doznajemo, pizze su ukupno bile vrijedne oko 60 kuna.
Đurđevački su ih policajci uhitili su zbog nesvakidašnjeg razbojništva nad dostavljačem pizza koje su počinili u ponedjeljak oko 20 sati. Nasilnici su telefonski naručili pizze iz jednog restorana u Đurđevcu, a kada im je dostavljač dovezao naručenu hranu, na silu su mu je ukrali.
Pizze vrijedne manje od tri kutije cigareta nisu platiti i s plijenom su pobjegli u naselje. Mrak, hladno vrijeme, a ponajviše činjenica da u Ulici Stiska pretežito živi romsko stanovništvo dostavljača su spriječili da gladne kradljivce ode potražiti dublje u naselju.
Nakon što je pokraden, otišao je na policiju i prijavio razbojništvo. Policajci su sljedećeg dana ušli u naselje i nakon kriminalističkog istraživanja otkrili lopove.
Protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, predani su policijskom pritvorskom nadzorniku koji ih je prepratio državnom odvjetniku na ispitivanje. Iako je materijalna šteta tek nekoliko desetaka kuna, kako je riječ o otprije osuđivanim osobama, određen im je istražni zatvor. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA