DA SU IZBORI BAR SVAKE GODINE Gradonačelnik: Evo, asfaltiranje vaše ceste samo što nije počelo…

Mještani nekoliko naselja već desetljećima traže da im se asfaltira 500 metara ceste koja je u očajnom stanju. Gradonačelnik veli: Sad će, samo što nje


Autor: podravski.hr — 12.03.2013. / 10:17 Aktualno

LUDBREG – Slokovec i Globočec Ludbreški spaja neasfaltirana cesta koja nikako da dođe na red za obnovu. Mještani, ali i ostali koji se koriste tom cestom željno očekuju asfalt. Dosta im je obećanja gradskih vlasti da će baš ‘ove’ godine asfaltirati cestu te su jednostavno izgubili svaku nadu u političare i njihove priče preko kojih skupljaju političke bodove.
Dražen Mezga iz Čukovca gotovo svakodnevno prolazi tom cestom pa sa sumnjom gleda na predizborna obećanja u kojima gotovo svi spominju da će cestu asfaltirati čim dođu na vlast.
– Stalno idem tom cestom iz Sigeca prema Čukovcu i nisam previše optimističan. Godine prolaze, a nama se samo prašina i blato gomilaju. Jednostavno ne vidim načina kada će problemi običnih ljudi biti na prvom mjestu – rekao je Mezga.
Tih petstotinjak metara neasfaltirane ceste čest su predmet rasprave i svađe između mještana i mjerodavnih.
– Nadamo se da će se u ovom gradu dogoditi nešto pozitivno i da će asfaltirati puteljak koji nama puno znači – ističe Mezga.
Gradonačelnik Ludbrega Marijan Krobot kaže da ima odlične vijesti. Za asfaltiranje spomenutog puta, Županijska uprava za ceste osigurala je novac za izgradnju te pripremila svu potrebnu dokumentaciju za početak radova.
– Radovi će početi svakog trenutka. To prvenstveno ovisi o njima, ali ove će godine cesta sigurno biti asfaltirana – rekao je Krobot.
Izvještava: HRVOJE JURČIĆ