DADIN KAPITALAC Ima li teži vepar od ovoga? Ispalio je samo jedan hitac

Podravski list profile
Pogodio sam ga na pravo mjesto i odmah je pao – priča nam Dalibor Vincek

Dalibor Vincek, član Lovačke udruge Fazan iz Molva, odstrijelio je kapitalnog vepra teškog čak 180 kilograma. Kapitalac je “pao” u lovištu udruge u Gornjoj Šumi pokraj Molva, a prema neslužbenom ocjenjivanju Dalibor će za svoj ulov dobiti zlatnu medalju.

– Najviše volim ići u lov na divlje svinje i konačno sam dočekao ulov života. Bio sam na čeki. Kapitalnog vepra spazio sam na udaljenosti od 100 metara i ispalio sam samo jedan hitac. Pogodio sam ga na pravo mjesto i odmah je pao – priča nam Dalibor Vincek.

Za svoj ulov života odmah je dobio i čestitke kolege lovaca jer nitko ne pamti da je takav kapitalac “pao” u lovištu u Gornjoj Šumi.

– U mojoj 25-godišnjoj karijeri lovca dosta je veprova odstreljeno u našem lovištu, ali niti jedan nije bio kao ovaj moj. Zbog toga sam posebno ponosan. Dosad sam za veprove imao brončanu i srebrnu medalju, a sad će stići i zlato – kaže Dalibor Vincek.

I dalje će Dalibor svaki slobodan trenutak koristiti za lov te se nada novim kapitalcima. – Teško će mi ponovno doći takav kapitalac, ali svaki put kad idem na čeku postoji nada za pravim trofejima – zaključio je Dalibor Vincek.

USTUPIO Dalibor Vincek

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Baka Ivka upoznala mlade s osnovama tkanja

Udruga Čuvarice kulturne baštine iz Kladara, naselja na pitomačkom području, u sklopu projekta Mladi ruralci organizirala je radionicu tkanja za mlade do 30 godina. Voditeljica

  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI