Daje se u zakup državno zemljište – na 25 godina!

Grad Križevci izdao je Javni natječaj čiji je predmet zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Križevaca i to na području katastarskih općina Apatovec, Carevdar, Cubinec, Dubovec, Erdovec, Glogovnica, Kloštar Vojakovački, Križevci, Osijek Vojakovački, Potočec, Raven, Ruševac, Sveta Helena i Vojakovac koje je Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Križevci predviđeno za zakup i povrat.

Površine zemljišta koje su Programom raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Grad Križevci predviđene za zakup, daju se u zakup na rok od 25 godina s mogućnošću produljenja za isto razdoblje.

-Sudionici javnog natječaja za zakup mogu biti fizičke ili pravne osobe koje su do isteka roka za podnošenje ponuda podmirile sve obveze s osnova korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, odnosno sve obveze s osnove naknade za gospodarsko korištenje voda i svih javnih davanja, te protiv kojih se ne vodi postupak zbog predaje u posjed poljoprivrednog zemljišta – stoji u natječaju, a svi detalji uvjeta i načina prijave nalaze se na web-stranicama Grada Križevaca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI