Daju ih u najam: Četiri gradska stana još prazna, no u planu je nova stambena zgrada

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Agencija za promet nekretninama raspisala je natječaj za najam stanova u novoizgrađenoj zgradi u Ulici Radnička cesta u Đurđevcu. Zgrada izgrađena u sklopu programa poticane stanogradnje ima 12 stanova, a dosad je prodano njih pet, dok su u najmu tri, pa su na novom natječaju za iznajmljivanje ponuđena četiri stana površine od 65 do 83 četvorna metra. Cijena najma je 16 kuna po četvornom metru.

Ti se stanovi i dalje prodaju, a cijena je 898 eura po četvornom metru i više nisu zadani uvjeti koji se moraju zadovoljiti za kupnju. Bez obzira na to što još uvijek svi stanovi u novoj zgradi nisu dobili vlasnike, gradska uprava ima u planu gradnju još jedne stambene zgrade u Ulici Radnička cesta.

– Izradili smo projektnu dokumentaciju za drugu zgradu i predali je Agenciji za promet nekretninama, čime nastavljamo ovaj projekt – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI