Dalić posjetila Korena i pozvala u Podravku na predstavljanje razvoja kompanije

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ni tjedan dana nakon imenovanja na čelo Podravke, predsjednica Uprave Martina Dalić posjetila je Koprivničko-križevačku županiju, gdje ju je dočekao župan Darko Koren i njegov zamjenik Ratimir Ljubić.

– Podravka je strateški važan gospodarski subjekt i predvodnica gospodarskog razvoja Podravine i Prigorja te je preko 70 godina duboko povezana s ljudima koji ovdje žive i koji su je generacijama stvarali – rekao je Koren Dalićki i dodao kako vjeruje da ona prepoznaje vrijednost, tradiciju i značaj Podravke te da će u donošenju odluka uvažavati mišljenje i interese lokalne zajednice, kao i da će svojim poslovnim odlukama nastaviti uspješno poslovanje tvrtke.

Županijski su čelnici istaknuli kako je važno nastaviti s programima poticanja domaće poljoprivredne proizvodnje i otkupa poljoprivrednih proizvoda iz naše županije, jer je upravo u povezivanju poljoprivredne proizvodnje s lokalnim dionicima Podravka napravila značajan iskorak.

– Inicijativu povezivanja Podravke s lokalnim poljoprivrednicima, Županija je podržala od samog početka, s time da Podravka i prehrambena industrija moraju biti generatori razvoja poljoprivredne proizvodnje, uz podršku države – naveo je Koren.

-Moj prioritet je daljnji rast i razvoj Podravke, snažnije povezivanje s domaćom proizvodnjom i općenito otvaranje novog razvojnog i investicijskog ciklusa u kontekstu kojeg promatra i mogućnosti za poboljšanja prava radnika – rekla je Martina Dalić koja je dala punu podršku županu Korenu u aktivnostima ubrzanja realizacije strateškog infrastrukturnog projekta brze ceste do Kloštra Vojakovačkog.

Predsjednica Uprave je predložila novi radni sastanak u Podravki na kojemu će predstavnicima lokalne i regionalne samouprave te saborskim zastupnicima prezentirati glavne smjernice budućeg razvoja tvrtke.

FOTO kckž

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI