Dame, želite znati kako se hoda u štiklama? Evo, ovako…

Pravilno držanje tijela i inače je važno za opće zdravlje i sliku kakvu odajete o sebi dok hodate. Hodajte uspravno, ramena malo zabacite prema natrag, budite ponosni i samouvjereni, njihanje bokovima ne treba biti prenapadno, samo jedva naglašeno, oslanjajte se na pete, a ne na prste, to odaje čvrste zglobove i pravit ćete skladne korake. Pravilno držanje tijela dok učite kako hodati u štiklama, pogrbljeno hodanje u štiklama skoro da i nije moguće, a da to ne izgleda ružno i nezgrapno. Nema žurbe na visokim petama, samo spori i odmjereni koraci u istoj liniji, bez teturanja odaju sliku samouvjerene žene koja je svjesna svog učinka na oči koje je prate.

Nemojte obuti pretijesne cipele s visokom petom, jer biste se mogli bosi vraćati doma, a i model štikli treba odgovarati građi vaših stopala. Vježbajte i istežite stopala za sigurniji hod. Sve su to stvari o kojima morate voditi računa dok učite kako hodati u štiklama. (pl)

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI