Damir: Nema potrebe da raj na Dravi mijenjam za bilo kakvu grabu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Damir Osuško iz Sigeca svaki slobodan trenutak koristi za ribolov. Od malih nogu ribolov je njegov velik hobi, a kako je nedavno otišao u mirovinu, sad će imati više vremena za uživanje “na vodi”.

– U posljednjih nekoliko godina u ribolov dolazim isključivo na rijeku Dravu. Dosta mi je graba, a naša Drava nudi sve što treba za pravi odmor i opuštanje od svakodnevnih obveza – kaže Damir Osuško.

Ova godina po ulovu, dodaje Damir, nije bila dobra. Vodostaj Drave stalno je kvario planove ribolovcima pa nije bilo kapitalnih ulova.

– Jedino sam ove godine ulovio podvuste. No, ulovom se uopće ne zamaram. Meni je najvažnije da sam tu uz Dravu, a ako nešto zagrize, ne žalim se. Dosta često tu su i moji prijatelji pa nam ribolov služi i za druženja – kaže Damir Osuško.

I dalje će, ističe Damir, Drava biti njegovo jedno odredište za ribolov. Tu je našao svoja mjesta koja mu ne može zamijeniti nijedna druga “voda”.

– Za sebe volim reći da sam dravski ribič. Dosta sam lovio po oklonim grabama, a kako me ne zanimaju kapitalci, nema potrebe da raj na Dravi mijenjam za bilo kakvu grabu – zaključio je Damir Osuško.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Danas navečer polaganje ribičkog ispita

Hrvatski ribolovni savez organizira polaganje ribičkih ispita. Polaganje će se održati danas 10. lipnja (četvrtak) s početkom u 19 sati u prostorijama Saveza, Hrvatske državnosti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI