Dan D u Podravci: Sastaje se odbor za imenovanja, stigla je i Martina Dalić

Upravo je u tijeku sastanak Odbora za imenovanja u Podravci, a u kompaniju su stigli članovi odbora Želimir Vukina, inače i predsjednik Nadzornog odbora, te Luka Burilović i Krunoslav Vitelj.

Na dnevnom redu je imenovanje Martine Dalić novom predsjednicom Uprave Podravke. U 13 sati najavljena je i sjednica Nadzornog odbora kompanije na kojoj će se glasati o imenovanju. U Podravku je u ovim trenucima stigla i Martina Dalić u svom privatnom nissan jukeu.

Jučer smo prvi pisali o imenovanju Martine Dalić novom šeficom Podravke, prvom ženom u povijestu na čelu prehrambene kompanije. Ona će zasjesti na čelo kompanije nakon smrti Marina Pucara. U Upravi su još i predstavnici mirovinskih fondova Davor Doko i Marko Đerek te prvi čovjek Belupa Hrvoje Kolarić i podravkašica Ljiljana Šapina.

U kuloarima se spominje i moguće proširenje Uprave na šest članova, a kao mogući kandidati na novo mjesto navode se Krunoslav Bešvir, direktor Kulinarstva koji je već bio u Upravi prije 10-ak godina te potpredsjednik kompanije Danijel Kocijan. Hoće li doći do proširenja Uprave ili će, vrlo je moguće, ostati na dosadašnjih pet članova ostaje za vidjeti.

FOTO I VIDEO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI