Danas je podignuta još jedna optužnica za ubojstvo muža, a mi vas podsjećamo na detalje tog strašnog krvoprolića u spavaćoj sobi

Živjeli su u kući zajedno s Mirkovim ocem koji ih je uzdržavao jer su oboje bili nezaposleni, a Mirkov otac jedini je svjedok strašnog krvoprolića


Autor: podravski.hr — 10.10.2018. / 15:21 Crna kronika

Ksenija i Mrko s djetetom koje im je Centar oduzeo

Varaždinski tužitelji danas su podignuli optužnicu protiv Ksenije Topolovčan (30) koja je 9. travnja, u večernjim satima, u Budančevici nedaleko od Đurđevca nožem smrtno ranila supruga Mirka Topolovčana (39). Nesretni je Mirko preminuo na putu do koprivničke Opće bolnice.
“Okrivljenicu se tereti da je 9. travnja 2018. oko 19 sati u spavaćoj sobi obiteljske kuće u Budančevici, za vrijeme dok je njezin 39-godišnji suprug ležao u krevetu, ubola kuhinjskim nožem u prsni koš i nanijela mu ubodnu ranu prsišta s ozljedom srca usljed koje je oštećenik preminuo na putu u bolnicu”, priopćili su danas varaždinski tužitelji.

Naše ranije izvještaje o tom strašnom događaju možete pročitati na ovim linkovima:

FOTO/VIDEO Žena koja je nožem ubila muža je trudna, a žena koja živi u automobilu je majka ubijenoga!

OBITELJ IZ PAKLA Prije krvavog ubojstva mortus pijanim supružnicima Centar je oduzeo dvoje male djece

JEZIVA PRESUDA Samo 17 dana prije nego što će ga žena ubiti, muž za nju svjedočio na sudu: “Dobro se slažemo…”

Kako smo pisali istražujući okolnosti strašnog ubojstva koji je potresao Hrvatsku, problem cijele strašne priče bio je alkoholizam, ovisnost od koje su patili oboje, Ksenija i Mirko. Zbog alkoholizma su se sukobljavali, osuđivani na prekršajnom sudu, a Centar za socijalnu skrb im je oduzeo djecu. Živjeli su u kući zajedno s Mirkovim ocem koji ih je uzdržavao jer su oboje bili nezaposleni, a Mirkov otac jedini je svjedok strašnog krvoprolića.
Ksenija Topolovčan ostat će u zatvoru zato što je vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo prijedlog državnog odvjetnika i produljilo joj istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. (ke)
FOTO: DARKO IMBRIŠA