Danas kreću radovi na Aglomeraciji Križevci

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Projekt „Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Križevci“ spada u velike i značajne infrastrukturne projekte koji su sufinancirani EU sredstvima te je projekt kao takav od iznimne važnosti za područje Križevaca.

Tijekom mjeseca srpnja na aktivnosti Rekonstrukcije i izgradnji sustava vodoopskrbe i odvodnje u sklopu projekta „Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Križevci“ sa Zajednicom ponuditelja Radnik d.d. Križevci i Zagorje gradnja d.o.o. Zagreb, izvršene su zadnje pripreme za početak radova, te su nominirani materijali i predani izvedbeni projekti.

Početak radova je predviđen danas i to u Lemešu Križevačkom i u ulici Ferde Kerna. Za aktivnost Izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Križevci završen je postupak pregleda i ocjene ponuda dok je aktivnost Nabave opreme za redovito održavanje vodoopskrbe i sustava odvodnje u fazi javne nabave.

Projekt obuhvaća ulaganja u sustav javne vodoopskrbe, javne odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda na području aglomeracije Križevci (Koprivničko – križevačka županija), koja uključuje sljedeća naselja:
• Križevci, Bukovje Križevačko, Cubinec, Donja i Gornja Brckovčina, Gračina, Karane, Lemeš Križevacki, Majurec, Mali Potočec, Pesek, Poljana Križevačka, Prikraj Križevački, Veliki Potočec.

Foto – Ilustracija Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI