DANAS SE USELILI Po gruntovni izvadak i k sucu za prekršaje od idućeg tjedna u novu Palaču pravde

Na prvom i drugom katu užurbano se radilo danas na preseljenju kako bi se sve rasprave Prekršajnog suda i kaznene rasprave koprivničkog Općinskog suda vodile od utorka idući tjedan u novoj zgradi


Autor: podravski.hr — 29.03.2013. / 16:31 Aktualno

KOPRIVNICA – Novi stanari uselili su u Palaču pravde, novu zgradu između koprivničkog Općinskog suda i sjedišta Županije. Katastar već radi u prizemlju nove zgrade cijeli tjedan, a od utorka građani mogu po svoje zemljišno-knjižne izvatke tamo u gruntovnicu, koja je također u prizemlju.
Na prvom i drugom katu užurbano se radilo danas na preseljenju kako bi se sve rasprave Prekršajnog suda Koprivnica i stalne službe Đurđevac, kao i sudske rasprave za kaznena djela s koprivničkog Općinskog suda, vodile od utorka idući tjedan u novoj zgradi.
– Prekršajni sud Koprivnica i stalna ispostava iz Đurđevca preselili su na prvi kat Palače pravde i sve rasprave će se ovdje održavati. Mogu reći da smo sada prostorno dobro zbrinuti, imamo mjesta i za suce i sve ostale službe – rekao je Dario Kuzmić, predsjednik Prekršajnog suda.
Palaču pravde izgradio je Grad Koprivnica u zamjenu za prostore bivše vojarne, a gradnja je koštala 32 milijuna kuna, za što se Grad kreditno zadužio.
Izvještavaju: ADELA SOČEV I DUBRAVKO VUTUC