Današnji pljusak opet razljutio mještane: Umjesto ceste imamo blatnu stazu

Novi pravi pljusak koji je danas poslijepodne pao u đurđevačkom prigradskom naselju Sirova Katalena ponovno je pokazao da je odvodnja oborinskih voda u Donjem kraju te kod Vatrogasnog doma u katastrofalnom stanju o čemu je Podravski list nedavno pisao. Kišnica je i ovaj put s obližnjih brjegova nanijela velike količine pijeska na cestu, što je zadalo velike probleme mještanima i svim vozačima koji prolaze tim dijelom Sirove Katalene.

-Odmah nakon kiša sve je puno blata, a nanosi pijeska nerijetko ostaju sve dok ih mi samo ne očistimo. I naša dvorišta puna su blata, a ostaju nam i fleke na pročeljima kuća. Nakon kiša ne možemo normalno sušiti rublje jer se stalno diže prašina od pijeska koji završava na cesti i u dvorištima – ističu ogorčeni mještani Sirove Katalene.

Unatoč stalnim upozorenjima, dodaju oni, kanali za odvodnju oborinskih voda u njihovom naselju se ne održavaju redovito.

-Kad smo prije mjesec dana objavom u Podravskom listu još jednom upozorili na naš problem iz gradske uprave su odgovorili da će ga riješiti. No, ni ovaj put nisu učinili ništa konkretno pa cesta u Donjem kraju i kod Vatrogasnog doma zapravo nalikuje na blatnu stazu za off road vožnju – kažu mještani Sirove Katalene.

Foto i video čitatelj

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI