Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Danijela i Robert Bajsar stekli nova zvanja

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz đurđevačkog prigradskog naselja Sirova Katalena održalo je godišnju skupštinu koja je poslužila za osvrt na provedene i planirane aktivnosti. Društvo je i lani provelo radne akcije uređenja prostorija koje koristi za rad te razne preventivne aktivnosti u protupožarnoj sezoni. I u ovoj godini naglasak će biti stavljen na rad s mladim članovima.

– U planu je i daljnja nabava potrebne opreme, kao i edukacija članova i provođenje razni vježbi – kaže Robert Bajsar, predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sirova Katalena.

Skupština je iskorištena i za dodjelu uvjerenja za položene edukacije vatrogasac bolničar i rad na tehničkim intervencijama Danijeli i Robertu Bajsaru.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI