David Kuzmić napisao najbolju preporuku za čitanje

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Osnovna škola Đurđevac ove je godine organizirala virtualno obilježavanje Noći knjige, a tema je bila Knjige koje su mijenjale svijet. Učenici su tragali za autorima poznatih citata, a prema zadanim ulomcima iz e-lektira otkrivali su naslove knjiga te imena i prezimena njihovih autora.

Uspješnu potragu u ulozi virtualnih knjiških detektiva završili su Ema Domišljanović, Nika Švaco, Nika Kopričanec i David Kuzmić. U potrazi su sudjelovali i Ana Jakupčić i Veronika Jakupčić, Ana Gavrić, Matea Ščuka i Luka Grumerec. U drugom dijelu kreativnog zadatka učenici su fotografirali naslovnicu knjige s kojom trenutno provode vrijeme i napisali su svoju originalnu preporuku za čitanje.

Najoriginalniju preporuku napisao je David Kuzmić. Svi učenici koji su uspješno odradili zadatak u prvom pokušaju bit će nagrađeni knjigama.

– Promjenama smo se prilagodili u nastavi, ali i zabavi i druženju na daljinu. Zajedničko druženje svih sudionika organizirat ćemo u knjižnici kad počne nastava – rekla je knjižničarka Nataša Švaco.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI