Dečki kaj mislite, zadovoljavate li i vi standard ove mlade dame? Iznenadili biste se…

U vrijeme kada nam je sve na dohvat ruke i gotovo ni oko čega se ne treba previše truditi, sve se može pronaći na internetu i sve je prilično lagano zamjenjivo video ove djevojke oborio je svijet s nogu.

Mlada 20-godišnjakinja na jednoj je popularnoj dejting stranici objavila da traži dečka koji će joj znati popraviti komodu. Prije 50 godina vjerojatno joj to ne bi ni palo na pamet jer je većina muškaraca znala i radila sitne kućne popravke no današnjim momcima je problem i žarulju zamijeniti stoga se ovaj zahtjev čini prilično opravdanim.

Sarina je na svoj profil na stranici za upoznavanje postavila zanimljiv zahtjev.

Djevojka Sarina svoj dejting zahtjev podijelila je i na TikToku gdje je video pregledan preko 240 tisuća puta. U opisu je napisala: “Javite mi se ako znate popraviti ladicu na mojoj užasnoj  Ikea malm komodi.”

Dvadesetogodišnjakinja se našalila kako će znati da je vrijeme da obriše svoj profil kada joj ladica bude popravljena.

Pokazala je i o kojoj je komodi riječ. jasno je vidljivo da joj je zaista potrebna pomoć.

Video je dobio stotine komentare u kojima su se neki žalili kako je romantika zaboravljena stvar, a drugi su pisali kako su baš na sličan način upoznali svoju srodnu dušu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI