DENISS UZ VATRENE Oprosti, Ivana, ali najljepša hrvatska navijačica ipak dolazi iz Koprivnice!

Deniss je livanjskih korijena, poput našeg izbornika Zlatka Dalića


Autor: podravski.hr — 11.07.2018. / 12:16 Stil

Prelijepa Koprivničanka livanjskih korijena - Deniss Grgić

Svaka čast lijepoj Ivani Knoll, ali naljepša hrvatska navijačica ipak dolazi iz – Koprivnice!

Ne vjerujete? Pogledajte onda pozorno navijačku fotografiju naše mlade Koprivničanke Deniss Grgić upravo objavljenu na njezinu Facebooku. Deniss je, inače, studentica pete godine zagrebačke Akademije likovne umjetnosti i zaštitno lice mnogih kampanja u zemlji. Njezin profil na Instagramu prati više od 25.000 ljudi.

Dakle, draga Ivana, jesi lijepa i svaka ti čast na navijanju, ali naša Deniss je ipak najljepša navijačica hrvatske reprezentacije. I još nešto joj daje značajnu startnu prednost – Deniss je livanjskih korijena, poput našeg izbornika Zlatka Dalića.

Deniss je spremno pozirala na stijeni u jednoj morskoj uvali na otoku Pašmanu, s krunom vezenom od cvijeća i s pet štitova koji čine grb hrvatske zastave. Mjesta je, naravno, bilo i za nezaobilaznu hrvatsku zastavu.

– Sretna sam i ponosna na pobjede naših vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim – rekla nam je Deniss i dodala kako očekuje da će naši dečki i večeras pobijediti Englesku.

Dodajmo i da mnogi Deniss uspoređuju sa zanosnom američkom glumicom Megan Fox, a ako škicnete na njezin Instagram profil vidjet ćete da su usporedbe itekako utemeljene. Naravno, neusporedivo nam je draža ova svestrana podravska Livanjka.

Deniss Grgić

Ivana Knoll

FOTO: FACEBOOK, HANZA MEDIA