Deset novih parkirnih mjesta na kritičnom mjestu kod Martinovke

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Ulici Ivana Generalića na čestici u vlasništvu Grada traju radovi na uređenju novih parkirališnih mjesta koje su obišli gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić.

– Ova investicija korak je prema rješenju stanja koje smo zatekli u Ulici Ivana Generalića. Investicijom vrijednom 55 tisuća kuna dobit ćemo deset novih parkirnih mjesta i vjerujem da ćemo barem malo smanjiti prometni pritisak – rekao je Mišel Jakšić, gradonačelnik.

S obje strane Ulice Ivana Generalića nalaze se parkirališna mjesta koja su pod naplatom, a sve se više pokazuje potreba za novima. Tvrtka Koming odabrana je za izvođenje ovih radova, i to na površini između postojeće nerazvrstane ceste i stambeno-poslovnog objekta s pristupnom stazom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI