Dijelili pakete: Socijalno ugroženi branitelji dobili pomoć

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Prošlog petka u Ludbregu su dodijeljeni paketi kućnih potrepština (hrane i higijenske potrepštine) socijalno ugroženim braniteljima s područja ludbreške regije. Partneri na projektu dodjele ovih paketa su SJP „Roda“ Varaždin i Crveni križ Ludbreg, a ukupno je podijeljeno desetak paketa vrijednih 500 kuna, dok će tijekom ovog projekta koji traje od srpnja do kraja godine biti podijeljeno čak 90 takvih paketa.

– Zahvaljujući ministarstvu Hrvatskih branitelja i udruzi Specijalne jedinice policije Roda iz Varaždina, socijalno ugroženim braniteljima dodjeljujemo pomoć u obliku paketa. Projekt je pokrenut u srpnju i traje do 31. prosinca te svaki mjesec dodijelimo 15 paketa braniteljima s našeg područja. S nama na projektu su društva Crvenog križa Varaždin, Novi Marof, Ivanec i Ludbreg i zahvaljujem ravnateljici Mirjani Jerbić i našim braniteljima s područja Ludbrega, posebno gospodinu Draženu Filipoviću koji su omogućili da pakete dobiju i branitelji s ovog područja – rekao je Ivo Loborec, tajnik udruge SJP Roda.

Za kraj je Ivo Loborec, uime SJP Roda, poklonio i dvije knjige Gradskom društvu Crvenog križa Ludbreg, i to knjigu o specijalnoj jedinici policije Roda i knjigu o specijalnim jedinicama policije Republike Hrvatske kao zahvalu za suradnju na ovom projektu.

FOTO Matija Dolenec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI