Direktor Elektre novi je šef HNS-a: ‘Podmetnuli smo leđa i ušli u Vladu zbog stabilnosti države’

Dugačak je put od pametne ulice do pametnog grada - rekao je novi šef koprivničkog HNS-a


Autor: podravski.hr — 06.06.2018. / 11:00 Aktualno

Goran Pakasin, novi predsjednik koprivničkog HNS-a

Direktor koprivničke Elektre Goran Pakasin izabran je za predsjednika gradskog HNS-a, a potpredsjednici su Melita Rožmarić i Memet Ristemi, priopćeno je iz stranke nakon održane izborne skupštine.
– Program HNS-a nije se promijenio ulaskom u Vladu. I dalje je liberalan i štiti prava pojedinca prije svega, no podmetnuli smo svoja leđa kako bismo u ključnom trenutku preuzeli odgovornost za stabilnost države – izjavio je Pakasin nakon imenovanja.
Dodao je kako “na svim stranama koprivničkog političkog spektra ima dobrih ljudi koju razumiju probleme”.
– S njima možemo i želimo surađivati, imajući pritom u vidu jedan jedini temeljni cilj: što snažniji napredak Koprivnice i njezine okolice – naglasio je novi predsjednik koprivničkog HNS-a.
U Koprivnici, kaže, ima dobrih ideja, no njihova je realizacija nešto sporija.
– Dugačak je put od pametne ulice do pametnog grada, ali bitno je raditi i sinergijski ići u pravom smjeru – zaključio je Goran Pakasin.
Nakon ulaska HNS-a u Plenkovićevu Vladu, spekulirao se kako će se Pakasin priključiti dijelu HNS-a koji je bio nezadovoljan tom odlukom te je osnovao novu stranku GLAS i ostao u oporbi. No, direktor koprivničke Elektre na koncu je izabrao ostanak u HNS-u. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF