Dirnute Križevčanke javno su se htjele zahvaliti za pomoć rečkoj obitelji Volarić

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lijepa priča stigla nam je prošle nedjelje kada nam se javila Nina Somođi iz Križevaca koja je s kćeri doživjela nesreću na putu iz Križevaca u Čakovec. Naime, u mjestu Reka malo prije Koprivnice na cestu im je iskočila srna te oštetila auto. Kako udarac nije bio jak, srna je pobjegla, no auto je ostao oštećen pa su pomoć potražile u obližnjoj kući.

Vrata im je otvorila Vesna Solarić te pozvala svoga sina Lea koji je odmah priskočio u pomoć i uskoro auto osposobio za daljnje kretanje, te su tako dvije putnice, zadovoljne što mogu doći autom do kuće i servisa za popravak, željele zahvaliti za svu pažnju i ljubaznost.

Vesna Solarić

– Zato želimo javno zahvaliti dobrim ljudima koji za svoju pomoć nisu htjeli primiti nikakvu naknadu niti poklon, baš ništa osim ‘hvala’. Za ljubaznost im želimo zahvaliti ovim putem te ovo dobro djelo nikad nećemo zaboraviti – rekla je Nina Somođi.

Mi smo pronašli i Vesnu Solarić koja je bila dirnuta ovom gestom i naglasila kako se radi o sitnici i normalnoj ljudskoj pomoći.

– Vozile su se majka i kći iz smjera Križevaca prema Koprivnici i naletjela im je srna. Nisu ni brzo vozile, srna je pobjegla nakon toga, ali je na autu bila uvinuta limarija, trebalo je skinuti neku plastiku jer se nisu mogle dalje voziti. To je sve sin popravio za pet minuta, malo smo porazgovarali s njima da se smire jer su bile malo preplašene od svega i one su inzistirale da nam nešto daju, ali to je stvarno bila samo sitnica. Pa kakvi bismo bili ljudi da ne pomognemo kad možemo – rekla nam je Vesna Solarić i dodala kako je njezin sin Leo inače vozač pa mu ovakve situacije nisu strane i uvijek je spreman pomoći.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Gradonačelnik Janči razveselio mališane

Đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči posjetio je Dječji vrtić Maslačak i u sklopu tjedna posvećnog zdravlju i brizi o zubima razveselio mališane prigodnim poklonima. Vrtićarci su

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI