Disciplina kućne instalacije: Učenici Obrtničke škole osvojili drugo mjesto

Obrtnička škola Koprivnica prošli petak bila je domaćin Izlučnog međužupanijskog natjecanja u disciplini Kućne instalacije u organizaciji Worldskillsa, najvećega natjecanja učenika strukovnih škola. Uz ekipu Obrtničke škole Koprivnica, sudjelovale su i ekipe škola iz Križevaca, Čakovca, Labina, Rijeke, Našica, Varaždina i Rovinja, a svaka se sastojala od dva učenika i mentora.

– Našu školu predstavljali su učenici David i Gabrijel Pilekić pod vodstvom mentora Emila Goluba koji su osvojili drugo mjesto. Učenici su u sklopu natjecanja izrađivali dio kupaonske instalacije s grijanjem. Prije samog početka rada trebali su napisati specifikaciju materijala koji im je potreban za postavljeni zadatak. Nakon izrade vježbe napravili su tlačnu probu na nepropusnost kako bi pokazali da je njihov uradak upotrebljiv i ispravno izrađen – kazali su u Obrtničkoj školi.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI