Dječak proglašen genijalcem – domišljatim načinom izbjegavao odgovaranje u online nastavi

Današnja djeca daleko su maštovitija od onih naših nekadašnjih izlika ‘pas mi je pojeo zadaću’. Biti dijete i učenik u 2021. godini bilo je uistinu zahtjevno, a pratiti nastavu i biti koncentriran iz blagovaonice zaslužuje svaku pohvalu. Jednako tako, učitelji i nastavnici zaslužili su plaćeni odmor kada sve ovo završi.

Održavanje pažnje i koncentracije zahtjevno je i na satu u učionici pa možete samo zamisliti koliko je to teško izvesti u online nastavi u najdepresivnijem mjesecu u godini. Tako je mislio i jedan dječak koji je došao na genijalnu ideju kako izbjeći da mu nastavnica postavlja pitanja.

Situaciju je na svom Twitteru podijelio TV voditelj Chris Arnold čija supruga je nastavnica i predavala je tom maštovitom dječaku.

“Moja supruga je nastavnica i navodno je jedan dječak svoje ime u aplikaciji ZOOM promijenio u ‘ponovno povezivanje’ kako bi ona mislila da mu se gubi internetska veza pa mu ne bi mogla postaviti pitanje. Radio je to tjednima. Mislim da se uopće ne mora brinuti oko svoga obrazovanja jer ovo pokazuje koliko je genijalan”, napisao je Arnold.

Objava je ubrzo postala viralna te je skupila tisuće lajkova i jednako toliko puta je i podijeljena.

“Ne znam bih li se trebao veseliti što ovaj mali ima svjetlu budućnost ili bih se trebao brinuti jer bi mogao izabrati karijeru u politici”, našalio se jedan korisnik.

Javili su se i drugi roditelji sa sličnim pričama.

“Ovo zvuči kao moj sin”, napisao je jedan.

“A ja sam mislila da sam silno pametna kada sam ugasila Wi-Fi kako bih ga maknula od igrica”, napisala je jedna mama.

“Djeca imaju i privatne razgovore u kojima zajednički pišu testove ili upozoravaju jedni druge ako ih nastavnik prozove, a oni nisu pazili pa ne znaju o čemu je riječ”, nadovezao se na komentare jedan tata.

“Prošlo ljeto jedan je dječak namjestio sliku profila na kojoj mu se vidi 3/4 glave, a u pozadini je zid njegove sobe”, napisala je jedna učiteljica svoje iskustvo dok je većina komentirala da bi zbog toga trebali zahtijevati upaljene kamere cijelo vrijeme no budući da su djeca tako genijalna i domišljata ne mogu im ni zamjeriti, prenosi Mirror.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI