Dječji tjedan: Brojne aktivnosti i 70 godina Društva naša djeca

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ovog se tjedna u Križevcima održava Dječji tjedan, tradicionalna godišnja akcija Saveza društava “Naša djeca” Hrvatske i osnovnih društava.

Trajni ciljevi Dječjeg tjedna su usmjeriti pozornost najšire javnosti prema ostvarivanju prava, potreba i aktivnosti s djecom i za djecu, organizirati u tim danima posebne i prigodno odabrane igre, priredbe i stvaralačke aktivnosti djece i za djecu, pokrenuti nove akcije od šireg značaja za razvoj i odgoj djece, kao i poticati volonterski društveni i stručni rad odraslih s djecom i aktivnu participaciju djece u aktivnostima lokalne zajednice i šire. S obzirom na preporučene epidemiološke mjere, okupljanje vrtićaraca i školaraca neće se održati, no njihovi će radovi biti postavljeni na Strossmayerovu trgu.

Obilježavanje Dječjeg tjedna i proslava 70. rođendana Saveza Društava Naša djeca provodit će se tijekom tjedna kroz aktivnosti koje obuhvaćaju likovne radionice, izložbe slika, predstavljanje časopisa te tradicionalno sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“, a cijeli program dostupan je na web-stranicama Grada.

FOTO Grad Križevci

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI