Djevojčica (5) neoprezno pretrčavala cestu pa na nju naletio autobus, vozač je prekršajno prijavljen

Jučer, 28. veljače, oko 16.10 sati, u Goli u Dravskoj ulici prilikom pretrčavanja kolnika došlo je do kontakta djeteta i autobusa, kojim je vozač upravljao nepropisnom brzinom. Dijete je lakše ozlijeđeno - navode u policiji


Autor: podravski.hr — 01.03.2019. / 9:08 Crna kronika

Ilustracija / Policija će izvještaj poslati centru za socijalnu skrbu

Petogodišnja djevojčica lakše je ozlijeđena dok je jučer oko 16.10 sati neoprezno pretrčavala prometnicu u Goli kod Koprivnici. Na nju je naletio vozač autobusa koji se kretao neprilagođenom brzinom, priopćili su jutros iz koprivničke Policijske uprave.

Djevojčica je kolima hitne pomoći odmah bila prebačena u bolnicu, ali puštena je kući nakon što su ustanovljene lakše ozljede.

– Jučer, 28. veljače, oko 16.10 sati, u Goli u Dravskoj ulici prilikom pretrčavanja kolnika došlo je do kontakta djeteta i autobusa, kojim je vozač upravljao nepropisnom brzinom. Dijete je lakše ozlijeđeno – navode u policiji.

Nakon što prikupe sve potrebne podatke, izvještaj o prometnoj nesreći dostavit će Centru za socijalnu skrb u Koprivnici. Vozač autobusa bit će prekršajno prijavljen jer vožnju nije prilagodio uvjetima. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA