Djevojka: Osjećam se iskorišteno. Muž me ostavio i vraća se samo da spava sa mnom

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Zbunjena čitateljica kolumne terapeutkinje Deidre Sanders obratila joj se za pomoć jer ne može shvatiti ponašanje svoga supruga.

“Prije godinu dana moj suprug me ostavio nakon tri godine braka i vratio se svojoj majci. No njegova verzija ostavljanja znači da dođe nazad svakih nekoliko tjedana, spava sa mnom u krevetu, jede za našim stolom i igra se s našom djecom”, pojašnjava čitateljica ovu neobičnu situaciju.

Kaže kako se suprug vrati na tjedan dana, a potom pokupi stvari i vrati se nazad svojoj mami.

“Poznajem ga osam godina i imamo dva sina zajedno. Oni imaju četiri i dvije godine. Kada je odlazio rekao mi je da je izgubio romantične osjećaje prema meni no sada kada ga pitam što želi kaže mi kako je njemu super ovako kako sada stoje stvari”, rekla je čitateljica.

Čini se da ovakva situacija nije jednako loša za obje strane, a suprug ima školski primjer sindroma Petra Pana.

“Možda će vam zajedničko spavanje dati osjećaj da ste bliski no to nije najbolja ideja dok oboje ne razjasnite što točno želite. Mislim da bi bilo najbolje, posebno zbog djece, da potražite zajedničko savjetovanje i terapiju”, savjetovala je kolumnistica The Suna čitateljicu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI