DOBAR ZA BERLUSCONIJA, LOŠ ZA ŠTIMCA Slavenov stoper Elvis Kokalović potpisuje za AC Milan?

Svojim kontinuirano dobrim igrama Kokalović je zapeo za oko Milanovim stručnjacima, ali ne i izborniku hrvatske reprezentacije Igoru Štimcu koji očito ima neke svoje kriterije pri odabiru reprezentativaca


Autor: podravski.hr — 27.06.2013. / 13:51 Sport

KOPRIVNICA – Stigla je službena ponuda za Slavenovog stopera Elvisa Kokalovića, a premda u NK Slavenu ne žele otkriti o kojem klubu je riječ, već tjednima se u talijanskim medijima šuška kako ga u svojim redovima želi talijanski div AC Milan, ali i jedan poznati klub iz Izraela.
Hoće li Kokalović doista potpisati za slavni Milan koji je u vlasništvu bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, ili odlazi put vrućeg Izraela – tek će se vidjeti. Neslužbeno se govori kako je transfer vrijedan između 1,5 i 2 milijuna eura.
Slavenov nogometaš Igor Bubnjić lani je potpisao za talijanski Udinese, a Kokalović bi mogao biti drugi igrač koji iz Koprivnice seli u talijansku ligu Serie A. Svojim kontinuirano dobrim igrama Kokalović je zapeo za oko Milanovim stručnjacima, ali ne i izborniku hrvatske reprezentacije Igoru Štimcu koji očito ima neke svoje kriterije pri odabiru reprezentativaca.