Dobili 125.000 kuna za nabavu knjiga i izdavačku djelatnost

Gradska knjižnica Đurđevac dobila je od Ministarstva kulture 80.000 kuna za nabavu knjižne i neknjižne građe. Od grada Đurđevca će, pak, Knjižnica dobiti 45.000 kuna i s tim novcem će nastaviti pratiti suvremene izdavačke trendove i nabavljati najnovije naslove prema potrebama svojih korisnika. Trenutno Knjižnica raspolaže fundusom od nešto više od 56.000 naslova. Ministarstvo kulture i grad prepoznali su i projekte Knjižnice koji obuhvaćaju uključivanje inkluzivnih skupina u rad te ustanove, kao i aktivnosti koje provodi s djecom preko ljetnih praznika.

-Odobrena sredstva omogućit će kontinuiranu i kvalitetnu nabavu knjižne i neknjižne građe, kao i dugogodišnje provođenje već prepoznatih projekata. Pozivamo sve one koji još nisu naši korisnici da se besplatno učlane u našu knjižnicu i biraju neke od hit naslova koji nam svakodnevno stižu na naše police – kaže Bernarda Ferderber, ravnateljica Gradske knjižnice Đurđevac.

Foto: Gradska knjižnica Đurđevac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI