Dobra fora: Stranica za cijepljenje preusmjerit će vas na pristupnicu HDZ-u

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U jeku brojnih afera s cjepivom, ministar zdravstva Vili beroš već jedno vrijeme najavljuje kako će napraviti digitalnu platformu na kojoj se možete naručiti za cijepljenje. Po onome što je rekao, platforma bi trebala zaživjeti ovih dana. Na domeni http://www.cijepise.zdravlje.hr, svi koji se predbilježe na cijepljenje dobit će povratnu informaciju o terminu i lokaciji cijepljenja, piše net.hr.

Ovaj princip naručivanja za cijepljenje se već koristi u velikom broju zemalja pa se nadamo da će zaživjeti i u Hrvatskoj, a u međuvremenu se na internetu pojavila još jedna domena – cijepi.ga.

Netko je bio prilično duhovit pa, iako se na prvi pogled čini da se radi o još jednoj stranici namijenjenoj cijepljenju, kada ju otvorite ona vas preusmjerava na digitalnu pristupnicu Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

Trebamo li iz ove šale zaključiti da ćemo cjepivo dobiti samo kao članovi HDZ-a ili ćemo ga pak tada dobiti preko reda ostaje na vama da prosudite.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI