Dobra suradnja: Osim voća i povrća Podravka želi otkupljivati i žitarice

Podravski list profile

U poljoprivrednoj zadruzi Ludbreški kraj, koja broji pedesetak članova i u kooperantskom je odnosu s našom najvećom prehrambenom tvrtkom Podravkom, razmišljaju da uz proizvodnju povrća i voća, a na upit poljoprivrednika ratarskih kultura, zadruga počne ugovarati i otkup žitarica.

Upravo iz tog razloga 17. veljače (ponedjeljak) u vijećnici Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak u Ludbregu s početkom u 18 sati održat će se za sve zainteresirane tribina i predavanje o mogućnostima ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica. Predavanje će održati predstavnici Podravke.

Cilj spomenute tribine i radionice je povećati suradnju PZ Ludbreški kraj, odnosno njezinih zadrugara i kooperanata, sadašnjih i budućih s Podravkom  kako bi se povećale količine domaće sirovine u proizvodima koprivničke kompanije.

– Pozivamo sve zainteresirane, sve poljoprivredne proizvođače koji žele surađivati sa zadrugom i putem zadruge, da dođu na radionicu i čuju iz prve ruke što Podravka nudi u novoj poljoprivrednoj sezoni – zaključili su u zadruzi.

FOTO Arhiva

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti