DOBRA VIJEST Konačno stigli nalazi: malena Helena na bedrenoj kosti imala dobroćudnu cistu

'Dobra je vijest što je riječ o dobroćudnoj cisti, no loša je što postoji mogućnost vraćanja, a liječnici ne znaju zbog čega se ta cista može opet pojaviti', zabrinuto će Helenina majka


Autor: podravski.hr — 26.02.2013. / 16:09 Aktualno

BOČKOVEC, KRIŽEVCI – Hvala bogu, nije maligno! To je najbolja moguća vijest koju je u zadnje vrijeme primila obitelj malene Helene Kelemin (3) iz Bočkovca, naselja u općini Sveti Petar Orehovec kod Križevaca.
Nakon operacije noge koju je malena obavila nedavno u Zagrebu, jučer (ponedjeljak) konačno su stigli nalazi koji potvrđuju da je rupa na bedrenoj kosti nastala zbog dobroćudne ciste.
– Dobra je vijest što je riječ o dobroćudnoj cisti, no loša je što postoji mogućnost vraćanja. Pitala sam doktora zbog čega se vraća, ali nije mi znao reći budući da je Helenina krvna slika dobra – zabrinuto će majka Katarina.
Proteklih tjedana mještani Bočkovca, ali i cijele županije, izašli su u susret obitelji Kelmin te im brojnim donacijama pomogli s plaćanjem troškova liječenja. Ovo nije bila prva Helenina operacija. Već s godinu dana starosti zbog slične ciste morala je operirati glavu.
Izvještava: GORAN OBRAN
Na fotografiji: malena Helena dobro se oporavlja od operacije