Dobrovoljni vatrogasci: Lani su imali 44 intervencije

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dobrovoljno vatrogasno društvo Virje održalo je 142. izvještajnu godišnju skupštinu u Vatrogasnom domu u Virju. Društvo broji 186 članova, 50 su članovi podmlatka, 54 članovi Puhačkog orkestra, a njih 33 operativni članovi s liječničkim pregledom.

– Društvo ima jako dobru suradnju s 30 dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Splitsko-dalmatinske, Krapinsko-zagorske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Šibensko-kninske i Koprivničko-križevačke županije koji su prisustvovali skupštini – izjavio je Drago Hatadi, predsjednik društva.

Prema riječima Velimira Sobote, tajnika društva, vidljivo je da je društvo cijelu prošlu godinu bilo veoma aktivno na području rada, edukacija i osposobljavanja. Sudjelovali su u 44 intervencije, realizirali šest smjena u Konavlima, nastupili na raznim natjecanjima mladeži i seniora, a kupljene su i dvije polovne autocisterne.

– Plan i program za ovu godinu je nabavka potrebne opreme za vatrogastvo, uređenje voznog parka, osposobljavanje i usavršavanje vatrogasnih kadrova, sudjelovanje na vatrogasnim vježbama te na vatrogasnim natjecanjima – istaknuo je Mirko Peršinović, član Nadzornog odbora.

FOTO Općina Virje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI