Doček uz bakljadu! DVD Ludbreg dobio vrijedno navalno vozilo

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ludbreg od četvrtka je bogatije za novo, potpuno opremljeno navalno vozilo koje su dobili preko Hrvatske vatrogasne zajednice u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, a radi se o modernizaciji voznog parka Hrvatske u sklopu kojeg će društvima diljem Hrvatske biti podijeljeno 91 vozilo, a jedno od njih stiglo je i u Ludbreg.

– Radi se o novom navalnom vozilu marke mercedes koje služi za  apsolutno sve vrste intervencija i koje je vrijedno oko 2,5 milijuna kuna s PDV-om, dakle radi se o modernom i vrlo vrijednom vozilu koje je vrhunski opremljeno pa tako primjerice ima termokamere, detektore plina i slično pa može zamijeniti čak dva do tri starija vozila koja nisu toliko opremljena – pojasnio je predsjednik DVD-a Ludbreg Nenad Cindori. Na primopredaji su bili prisutni glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

– Drago nam je da je DVD Ludbreg jedno od društava koje su izabrana da dobiju ovakvo vozilo jer to znači da se cijeni naš rad, a i u izlaganju glavnog zapovjednika Slavka Tucakovića prilikom primopredaje naše je društvo opisano stvarno biranim i lijepim riječima što je velika čast i poticaj da i dalje nastavimo s dobrim radom – rekao je Cindori.

Nakon primopredaje vozilo je stiglo pred vatrogasni dom u Ludbregu gdje su ludbreški vatrogasci napravili pravi doček te svečano obilježili ovaj važan trenutak za njih.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI