Dodijelili 17 stipendija, više nema natječaja

Općina Legrad dodijelila je učeničke i studentske stipendije, te je tim povodom organizirala potpisivanje ugovora. Ugovore je uime Općine Legrad potpisao općinski načelnik Ivan Sabolić, a ukupno je dodijeljeno 11 studentskih i šest učeničkih stipendija.

Studentske stipendije iznose 450 kuna za nedeficitarna i 550 kuna za deficitarna zanimanja mjesečno, a učeničke iznose 300 kuna za učenike koji nisu u učeničkom domu, dok za one u učeničkom domu stipendija iznosi 670 kuna.

– Također, uvedena je i novost za sve studente, da se više neće morati na natječaj, već će im se stipendija produživati do kraja školovanja uz dostavljenu potvrdu o redovnom školovanju. Općina Legrad uvela je stipendije u akademskoj godini 2014./2015. te je ukupno stipendirano više od 50 studenata, a utrošeno je više od pola milijuna kuna – kazali su u Općini Legrad.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI