Dogradnja vrtića: Cijeli projekt odvijat će se čak dvije godine

Dječji vrtić Radost prijavio je projekt „Rekonstrukcija i dogradnja Dječjeg vrtića Radost Ludbreg“ na Mjeru 7 koja se odnosi na temeljne usluge i obnovu sela u ruralnim područjima iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

– Cilj projekta je rekonstrukcija i dogradnja postojećeg objekta dječjeg vrtića Radost Ludbreg u svrhu unaprjeđenja prostornih i drugih materijalnih uvjeta za podizanje kvalitete odgoja i obrazovanja. Realizacijom projekta nadogradit će se zgrada vrtića u smislu polivalentne dvorane sa sanitarnim čvorom i spojnim hodnikom. Izvršit će se rekonstrukcija postojećeg dijela vrtića, zamjena podnih obloga i izrada spuštenog stropa, bojenje, uređenje kuhinjskog bloka, premještanje nadstrešnice, zamjena postojeće rasvjete za efikasniju LED rasvjetu. Ukupan broj djece u dobi od 3-6/7 godina koji će po završetku projekta biti uključen u sportski program je 162 – javili su iz Grada Ludbrega.

Očekivani rezultat projekta bit će nadograđen, rekonstruiran i opremljen objekt dječjeg vrtića ukupne površine od 1.960,47 m2 bruto površine. Predviđeno trajanje provedbe projekta je 22 mjeseci. Prva četiri mjeseca provodit će se postupak javne nabave i pripremi radovi, dok će se građevinski i drugi radovi implementirati sveukupno 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 6.504.267,50 kuna, sredstva davatelja bespovratnih sredstava iznose 5.203.414,00 kuna, a ostatak od 1.300.853,50 kuna osigurat će korisnik Dječji vrtić Radost-Ludbreg.

FOTO Prikaz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI