Dok su se muži mlatili u dvorištu, odjednom se umiješala žena. Obojica su završili u bolnici na obradi

Dok je ležao na travi, udarila ga je snažno nogom u glavu i 'kvalitetno' ga natukla. Potom ga je nastavila udarati nogom gdje je stigla


Autor: podravski.hr — 26.07.2018. / 16:33 Crna kronika

Ilustracija / Ratobornu ženu nije bilo moguće zaustaviti

Prava makljaža koje se ne bi posramili ni akcijski filmovi odvijala se u dvorištu obiteljske kuće u Starigradu nedaleko od Koprivnice, a sve je završilo liječničkom i policijskom intervencijom.
Muškarac (30) pod utjecajem alkohola od 1,58 promila oko 22.45 sati odjednom je banuo u dvorište obiteljske kuće u Krešimirovoj ulici u koprivničkom prigradskom naselju Starigradu i izazvao 26-godišnjaka na fizički sukob. Povod nismo uspjeli otkriti, ali da su neki neraščišćeni računi bili posrijedi – to je sigurno.
Mladić je tučnjavu prihvatio, a dvojica su se ratobornih ‘boksača’ potom počela bjesomučno udarati rukama i nogama gdje god su stigli. Domaćin nije bio pod utjecajem alkohola pa je pijanog napadača nakon početnog napada uspio svladati. Primio mu je ruke i uspio ga baciti na pod.
No, u tom je trenutku iz kuće izašla domaćinova supruga, također stara 26 godina. Umjesto da smiri i razdvoji suprotstavljene, ona je 30-godišnjaka počela cipelariti. Dok je ležao na travi, udarila ga je snažno nogom u glavu i ‘kvalitetno’ ga natukla. Potom ga je nastavila udarati nogom gdje je stigla.
Galama i vika uznemirila je mještane Starigrada, a u dvorištu u Krešimirovoj morali su potom intervenirati koprivnički policajci. Dvojica su sukobljenih muškaraca bila toliko isprebijana da su prije prekršajne obrade na policiji morali do bolnice kako bi ih liječnici Hitne pomoći ‘pokrpali’.
Osim njih dvojice, policajci su, nakon što su utvrdili sve činjenice sukoba, prekršajno prijavili i ratobornu ženu (26). Povod tom neviđenom obračunu mogao bi biti jasniji nakon suđenja koje ih čeka na Prekršajnom sudu u Koprivnici. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA